Je pátek 13. Jste-li pověrčiví, raději dál nečtěte…


Tak, je tu, 5O dní do vyplutí. Jestliže sledujete pravidelně blog a nebo odebítáte důležité informace na Váš email, tak jste jistě postřehli změny a události, které se v posledních měsících udály. Pro ty,  kteří je nepostřehli, přehlédli a nebo je nenašli protože se zde o nich nepsalo, je teď shrnu.

Ta rozhodně největší změna, která nezasahuje jen do organizace cesty, ale také hluboko do srdce, je skutečnost, že má parterka Jiřina, do teď nedílná součást cesty i mého života, nemůže tuto cestu podniknout. V posledních měsících prožila hned několik zásadních okamžiků. Díky tomu se rozhodla vydat svou vlastní cestou, která však již nebude více na dohled té mé.

Podařilo se nám oběma tuto životní zkušenost ustát, myslím si v rámci možností na výbornou. A vzájemně se do našich dalších, i když teď již nespolečných cest, podpořit. Protože mi byla Jiřina nejen v přípravách cesty, ale i ve vztahu velkou oporou a je človíčkem s dobrým srdcem, chci jí tímto ještě jednou poděkovat za krásný společný čas a popřát mnoho štěstí do její nové životní etapy.

„Z celého srdce ti děkuji, Jiřino.“

S láskou Jiří


Další a teď již radostná událost bude koncem února, kdy si od výrobce vyzvednu již připravený nový kajak. Můžete se tedy začátkem března těšit na fotky nového kajaku. A některého dalšího vybavení. Začátkem března tedy začne urputný boj o rozluštění hlavolamu, jak naskládat veškeré vybavení do lodi tak, aby se tam vešlo vše a nic přitom nechybělo. No, budu o tom určitě referovat, jak se mi to daří.

Na začátek března se také připravuje natáčení nejen upoutávky k vyplutí, ale hlavně dokument z posledního měsíce příprav. Myslím, že to bude docela zábava, a tak se máte na co těšit.

V průběhu března je již domluvená instalace GPS dozoru. Díky tomuto lokátoru, který s sebou povezu, budete mít stále čerstvé informace o tom, kde právě pluji.

No, a ještě jedna novinka. V Praze v Bajkazylu na náplavce se na vyplutí již také těší a rádi pohostí nejen dobrou kávou a příjemnou obsluhou. Tedy každý, kdo mi bude chtít zamávat, rozloučit se nebo mě na cestu jinak vyprovodit, by si neměl zapomenout poznamenat do kalendáře:

4. 4. 2015 (vyplutí – Praha, Bajkazyl na náplavce)

3 komentářů

  1. VLK-Reply
    17/02/2015 at 22:50

    DRŽÍM PALEC FERDO !!

  2. Petra-Reply
    19/02/2015 at 21:24

    Ferdo, ty blazne, drzim palce at vse jde tak, jak ma a slubuji, ze 4.4.2015 se rozloucime osobne. 🙂 Uzij si tech poslednich 50 dni se vsi paradou. 😉 😛

  3. Emil-Reply
    06/04/2015 at 21:23

    Ak náhodou budete potrebovať s čímkoľvek pomôcť v Bratislave a okoli dajte vedieť Emil

Zanechat komentář